Subcribe to our RSS feeds Join Us on Facebook Follow us on Twitter Add to Circles

Pages

Friday, 12 September 2014

5 sebab kenapa anda perlu ambil Vitamin E

As salam semua readers yang sedang membaca post ni..apa khabar? Semoga hari ini anda sentiasa sihat dan sentiasa tersenyum.. :)

Today i would like to share about " VITA E COMPLEX"...Saya sendiri dah cuba..alhamdulillah, nampak la perubahan pada diri ku ini..rambut dulu selalu gugur..maklumlah lepas bersalin anak kedua ni, rambut pon asyik gugur jer,kalau sehai dua kira normal la kan.. ni setiap kali pegang rambut, haa kau.. byk betul yang luruh..luruh hati ku..dah la rambut nipis, makin nipis la...



pernah tgk rancangan kesihatan, ada pakar ni kata if nak tgk rambut sehat ke tak, sila kira rambut yang gugur dalam satu hari.  if rambut yg gugur kurang dari 100 helai, makanya rambut anda dan kulit kepala anda adalah sehat hendaknya...

so, startla consume VITA E COMPLEX ni..kesannya sgt hebat..rambut da tak gugur and parut2 jerawat pon makin pudar..yahoooo!!

so, for those yang xbley nak telan Vit E capsule, dont worry bebeh..you can simply cut the capsule in half, and squeeze the gel inside and apply directly to your hair and your scalp..the result is tremendously awesome!!! it helps to stimulate the hair to grow and makes your hair even smoother and healthier..

atau if takda masalah rambut,tapi ada plak masalah kulit yang sensitif, ini adalah vitamin yang terbaik untuk anda..caranya mudah, boleh telan je satu biji Vit E sehari and boleh jugak nak apply cara yang sama dengan rambut tadi, just apply directly ke affected area..insyaAllah, dengan izin Allah...

makanya, apa lagi.. khasiat Vit E memang banyak..jom kita tgk...

1. Vit E mampu menguatkan akar rambut anda dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru

2. Vit E mampu memudarkan parut jerawat dan jeragat

3. Vit E mampu melembutkan kulit anda

4. Vit E mampu menyembuhkan kesan stretch mark dan parut

5. Vit E mampu menyembuhkan kesan terbakar

tapi ada syaratnyer...jgn lupa minum air masak byak and istiqomah...consisten yer...


Dr Hamid Arshat (Pakar Sakit Puan) turut menitikberatkan pengambilan supplemen2


diambil daripada majalah sihat keluaran November



sampai jumpa lagi..

salam sayang dari bumi Kiwi..

Hedaya Zan Mirza

info credit : vitaminsall (dot) com

** Peringatan: Vitamin Shaklee ini adalah daripada sebahagian daripada usaha sahaja. Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan untuk mendapatkan nasihat lanjut daripada pakar perubatan. TIADA JAMINAN anda akan terus mendapat perubahan mendadak selepas mengamalkan vitamin semulajadi ini.


Di bawah adalah antara testimoni mereka yang telah menggunakannya (VIT E COMPLEX)









No comments:

Post a Comment